Dyrlæge Susanne Boye 

Ebeltoft Dyreklinik 

A. Knudsensvej 10, 8400 Ebeltoft

Åbent mandag til fredag 9 - 17

 

Tidsbestilling på mail: 
kontakt@ebeltoftdyreklinik.dk

 

Du kan også kontakte os på telefon 
86 34 44 59 mellem 08.00 og 17.00

Lokal akut døgnvagt: 86 34 44 59

Viden

På denne side kan du læse lidt om, hvordan vores behandlinger og vacciner foregår. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til dyrlægen eller veterinærsygeplejersken.

 

Vores valg af vacciner

 

Der findes mange vacciner som vi kan give vores patienter. Vi har valgt at bruge kombivacciner som dækker patienten bedst muligt.

For hundenes vedkommende bruger vi for hvalpe over 8 uger at vacccinere for hundesyge, leverbetændelse, parvo-virus (blodig diarre),  para-influenza  /NobivacDHPPI i kombination med L4 Leptospirose, der indeholder 4 stammer af Leptospirose. Vi har valgt denne vaccine fordi der i vores område af DK er diagnosticeret hundesyge (4 døde hunde) og adskillige parvo-virus infektioner. Selve vaccinemedicinen er lidt dyrere (omkring 40,-), men vi dækker hundene optimalt ind for disse sygdomme. Vaccinemedicinen koster i størrelsesordenen 100 - 150,-, hvilket er bestemt af lovgivningen på området.

 

For kattens vedkommende benytter vi ligeledes kombinationsvacciner, der dækker katten ind mod kattesyge, katteinfluenza, calici-virus og katte-leukæmi. Vi har valgt denne vaccine fordi vi stort set dagligt ser katte med calici-virus og katteleukæmi. Selve vaccinemedicinen er derfor lidt dyrere (omkring 30,-), men vi dækker kattene ind for dødelige sygdomme. Vaccinemedicinen er prissat i intervallet 50-150,-.